HOME – HEIMAT

Man nehme eine kulinarisch interessierte Studentin, gebe eine Prise Abenteuerlust und eine Messerspitze Waghalsigkeit hinzu, mische das alles mit einer guten Handvoll Zeit und schiebe es für eine mehr oder weniger lange Zeit in eine Metallform.

Die Länge der Zeit und die Art der Metallform bestimmen dann den Ankunftsort und die damit verbundenen Erfahrungen.

Ich möchte euch hiermit einen kleinen Einblick geben in die kulinarische Wunderwelt der Länder und Städte, die ich bisher erleben durfte. Irgendwo zwischen Reisebericht, Bilder- und Kochbuch. Irgendwo zwischen Europa, Asien, Afrika und Amerika.

Meine Reisen beginnen und enden immer wieder in Deutschland. Mit einem guten Stück Brot. Und mit Käse. Und mit Butter. Und am liebsten auch mit Tomate, Gurke und Karotte drauf…

Recipe: Take a culinary interested student, add a pinch of audacity, mix everything with a handful time and put it in a metal box for a certain period of time.

The length of the period and kind of the metal form will then determine destination and assiciated experiences.

On the following pages I want to give you an insight into the culinary wonderworld of the countries and places I already was allowed experience. Somewhere between travelogue, picture book and cookery book. Somewhere between europe, asia, africa and america.

My travels always start and end in Germany. With a good piece of bread. With cheese. And Butter. And preferably even topped with tomato, cucumber and carrots…

3 Trackbacks to “HOME – HEIMAT”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: