mexico

Ausgebackene Kekse mit Zimt, Zucker und Nüssen. Den Namen muss ich noch mal erfragen ; ) Cookies

Chocoflan. Dieser Kuchen ist verrückt. In die Form kommt zuerst Cajeta (das ist eine Art Sirup aus karamellisierter gezuckerter Milch, auch als Dulce de Leche bekannt) bis der Boden bedeckt ist. Dann ein Schokokuchenteig und obenauf eine Mischung aus Eiern, Kondensmilch und gezuckerter konzentrierter Kondensmilch. (zugegeben nicht das gesündeste^^). Das ganze wird dann mehr als ne Stunde im Wasserbad gebacken. Was das ganze so verrückt mach, ist dass der Schokokuchenteig beim Backen nach oben wandert und die Flanmasse nach unten. Gestürzt erhält man dann Cajeta-Flan-Schokokuchen. Flan schmeckt etwa wie stichfester Vanillepudding) Krass sage ich euch! Und lecker, am besten mit einem Glas Milch : )

Chocoflan. This cake is definitely crazy! You put cajeta (thats a thickened syrup usually made of sweetened caralelized milk, also called Dulce de Leche) in the mold, a chocolatecakedough on top and the a mixture of eggs, condensed milk and sweetened concentrated milk. During baking this in a bain-marie for more than one hour, the crazyness happens! The chocolatedough comes up and the flanmixture down. Crazy! The result you can see it on the picture, delicious! Best with a glass of milk!

Fajita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: